Sposób przygotowania

Pomidory obrać ze skórki i zagotować na wolnym ogniu. Dodać odrobinę soli, do smaku. Gotować przez max 5 min. Wlać do słoików i zagotować słoiki w wodzie ok 5 min.
Przecier ma niesamowity smak pomidorów. Doskonale nadaje się na zupę pomidorową i do sosów pomidorowych.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    basia70

    bardzo dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    moja mama jeszcze taki robi
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    Pyszny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    domowy najlepszy
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    swojej roboty najlepszy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    klaklak

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna56

    fajny przepis
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 0
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    smakowite
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    pycha, też taki robię:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Domowy jest najlepszy!
  • 0
    original
    Opublikowano

    aisza1

    też robię przecier z pomidorów bo wychodzi z niego najlepsza zupa pomidorowa
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo przydatny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    domowy najlepszy:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    lubię domowej roboty przecier pomidorowy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    co domowe to domowe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    dorrota

    też taki robię;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !