Sposób przygotowania

Pomarańcz rożdzielić w cząstki i usunąć z nich błonki,brzoskwinie przekroić na pół i usunąć pestki ,pokroić w plastry.Uunąć pestki z arbuza,a z miąrzszu wyciąć kulki.Obrany melon pokroić na cząstki,umyć winogrona.Wszystko ułożyć w salaterce. Serek ubić na krem dodać dżem, skórkę z cytryny,imbir i jogurt i zmiksować.
Owoce i sos z osobna włożyć na godzinę do lodówki.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    brygida

    całkiem ,,,,, całkiem
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    darek6

    musi być smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !