Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Owoce w sosie jogurtowym

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

arbuz 1/4
pomarańcza 2 szt
brzoskwinia
winogrona 15 dag
melon
ser mascarpone 10 dag
dżem pomarańczowy 2 łyżki
serek waniliowy 250 g

Przepis i sposób przygotowania na: Owoce w sosie jogurtowym

Pomarańcz rożdzielić w cząstki i usunąć z nich błonki,brzoskwinie przekroić na pół i usunąć pestki ,pokroić w plastry.Uunąć pestki z arbuza,a z miąrzszu wyciąć kulki.Obrany melon pokroić na cząstki,umyć winogrona.Wszystko ułożyć w salaterce. Serek ubić na krem dodać dżem, skórkę z cytryny,imbir i jogurt i zmiksować.
Owoce i sos z osobna włożyć na godzinę do lodówki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Emilia22 25.09.2010 10:25
super
darek6 03.07.2010 22:12
musi być smaczne
brygida 07.06.2010 22:54
całkiem ,,,,, całkiem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak