Sposób przygotowania

Ryż ugotować na sypko w wodzie z dodatkiem masła. Pieczarki posiekać, podsmażyć, pomidora pokroić na kawałki, poddusić. Dodać posiekany czosnek i przyprawy. Mięso pokroić. Ryż wymieszać z mięsem, pieczarkami i pomidorami, przełożyc do naczynia żaroodpornego wymieszanego tłuszczem, posypać startym serem i zieleniną. Zapiec.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    robie podobna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    Pychotka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !