Sposób przygotowania

• ogórka umyć, pokroić wzdłuż w cienkie plasterki przy pomocy obieraczki do warzyw ( środek z pestkami odłożyć),
• poukładać dekoracyjnie na talerzach, posypać solą i pieprzem,
• twarożek wymieszać z sokiem z cytryny, śmietaną, solą, pieprzem, posiekanym szczypiorkiem i pokrojoną w kostkę papryką,
• twarożek ułożyć na ogórkach,
• podawać z grzankami

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    ładnie podane
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    super
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Pyszna,lekka przekąska.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Tak podana przystawka zachęca do jedzenia:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna156

    bardzo pięknie i apetycznie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    ładnie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Bardzo ciekawy przepis, muszę wypróbować :) a ten wygląd bajka :)
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    ładnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !