Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kiszonej kapusty i brzoskwiń

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 30 dag
brzoskwinie 3 połówki
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
papryka zielona 1 mała
cukier

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kiszonej kapusty i brzoskwiń

Kapustę odcisnąć, pokroić drobno. Paprykę i brzoskwinie zetrzeć na tarce. Połączyć składniki ze sobą. Doprawić do smaku. Wlać olej. Jeszcze raz wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agata1722
agata1722 07.09.2011 12:02
smaczna i zdrowa
agata1722
agata1722 07.09.2011 12:02
smaczna i zdrowa
Henryka2 08.08.2011 23:16
Ej, rudamonia81, rudamonia81! To Ty wróżka jesteś i wiesz co p.Sowie się podoba a co nie?! A może najpierw spróbuj, bo wiele zestawień produktów w potrawach na pierwszy rzut oka szokuje, a po spróbowaniu smakuje.
evita0007 18.05.2011 20:37
pewnie że dobra,jak dobra surówka może być zła :)
Henryka2 17.05.2011 15:03
Próbowałam, dobra.
SmacznaPyza 09.03.2011 09:43
ciekawe połączenie - dość odważne...
Henryka2 05.03.2011 20:46
Dobra do rybki smażonej!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak