Sposób przygotowania

Jajka wbijamy do miseczki tak aby żółtko nie rozlało się, Każde z jajek wrzucamy do osolonego wrzątku zagotowanego z dodatkiem 2 łyżek octu, gotujemy 3 min pod przykryciem. Przekładamy do zimnej wody. Wyjmujemy jajka na talerz podajemy z majonezem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 5
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 5
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mmm bardzo lubię takie jajeczka;]
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !