Sposób przygotowania

RYŻ TRZEBA DOBRZE UGOTOWAC NA WYWARZE Z KOSCI LISC POKRZYWY DOBRZE UMYC I POKROJC CEBULE DROBNIUTKO POKROIC I UDUSIC DODAC POKRZYWE I DUSIC NASTEPNIE POŁONCZYC Z WYWAREM ZAGOTOWAC I PODBIC SMIETANA I DOPRAWIC DO SMAKU . \'\'\'\'\'WAZNA ZECZ LISC POKRZYWY MUSI BYC ZERWANY PRZED KWITNIENIEM

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    coś dla mnie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    nom bardzo fajny przepis dla chcących troszkę w biodrach zrzucić;]

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !