Sposób przygotowania

Dynią umyć, obrać i wyjąc pestki. Pokroić w kostkę i skropić sokiem z cytryny. Boczek pokroić w paseczki. Do rozgrzanego oleju w garnczku wrzucić boczek i przesmażyć. Dodać dynię i smażyć około 5 minut. Doprawić solą i oregano. Wlać bulion i dusić pod przykryciem około 25 minut. Zdjąć z ognia i dodać śmietanę i pieprz.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Bardzo ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    Muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    ooo ja również już niedługo taką zrobię;]

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !