Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Marynata słodko-pikantna do mięsa i ryb według Agi

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

dżem morelowy 2 łyżki
musztarda 1 łyżka
miód 1 łyżka
cukier brązowy 1 łyżka
rozmaryn 2 łyżeczki
Chili pieprz cayenne mielone Prymat szczypta
ocet 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Marynata słodko-pikantna do mięsa i ryb według Agi

Wszystkie składniki marynaty dokładnie mieszamy.Wkładamy pokrojone mięso lub ryby i odstawiamy.Mięso należy marynować 2 godziny w temperaturze pokojowej,natomiast ryby są gotowe do grillowania już po 30 minutach:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kuchareczekjeden 13.10.2011 20:49
zrobię taką do ryby
Justyna Jussstiii 08.05.2011 00:06
super
kanu83 21.03.2011 22:47
ciekawa kombinacja
kochanyptysiu 23.02.2011 10:25
fantastyczna sprawa!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak