Sposób przygotowania

Rybę umyć i podzielić na mniejsze kawałki. skropić sokiem z cytryny i każdy przyprawić gotową przyprawą do ryb. Rybę usmażyć lub ugotować na parze. Morele umyć na chwilkę namoczyć w wodzie. Jabłka obrać ze skórki i pokroić na plasterki. Morele pokroić na mniejsze kawałki dodać jabłka i dolać sok. Dusić do miękkości. Na talerzu ułożyć rybę a obok niego mus owocowy.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Damian19

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    berys18

    bardzo fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pyszna rybka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !