Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa z mięsem mielonym

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mięso mielone 0,5 kg
ząbek czosnku 3 szt
ryż biały 1 szt
sól, pieprz 1 szczypta
kostk rosołowa drobiowa 2 szt
ogórek konserwowy 4-5 szt
papryka czerwona 2 szt
pieczarki 30 dag
cebula 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa z mięsem mielonym

1. Z kostek zrobić wywar pokroić ogórki w paski paprykę w paski pieczarki pokroić w paski podpiec na oleju później cebulę zrumienić
2. po kolei wrzucać do wywaru ogórki paprykę cebulę pulpeciki pieczarki gotować 10 min
3. podprawić mąką ze śmietaną

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak