Sposób przygotowania

1. Przygotować 3 szklanki po 2 łyżeczki żelatyny zalać zimną wodą niech napęcznieje
2. I warstwa: 2 białka ubić z 3 łyżeczkami cukru dodać żółtka 1/3 cukru waniliowego do 1 szklanki żelatyny wlać ok 1/4 wrzątku rozmieszać wystudzoną wlać do masy
3. II warstwa: 2 białka ubić z 3 łyżeczkami cukru dodać żółtka kakao 1/3 cukru waniliowego do 1 szklanki żelatyny wlać ok 1/4 wrzątku rozmieszać wystudzoną wlać do masy
4. III Galaretka
5. IV Ubić butelkę śmietany z pudrem dodać cukier waniliowy żelatynę
6. V owoce
7. VI Galaretka

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !