Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka argentyńska

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 25 dag
cebula 1 szt.
grejpfrut 1 szt.
sałata 1 szt.
olej 3 łyzki
sok z cytryny 1 łyżka
cukier do smaku
sól do smaku
pieprz do smaku
wołowina pieczeniowa 15 dag
natka pietruszki 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka argentyńska

Mięso kroimy w kostkę.fasolkę gotujemy i kroimy w kostkę.Grejpfruta obieramy z osłonki,cebule kroimy w plasterki,sałatę rwiemy na drobne kawałki,olej łączymy z sokiem z cytryny,przyprawiamy i mieszamy.Sałatę polewamy sosem,posypujemy natką pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak