Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Camembert na rukoli

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ser camembert 2 sztuki
mąka 1 łyżka
jajko 1 sztuka
rukola 100 g
sól
pieprz
brzoskwinie w puszce 5 sztuk
polędwica 3 wędzona
sok z limonki (do smaku)

Przepis i sposób przygotowania na: Camembert na rukoli

1. Na talerzach układamy rukolę,
2. brzoskwinie i polędwicę kroimy w paseczki,
3. układamy na rukoli,
4. polewamy oliwą z oliwek i sokiem z limonki, solimy, pieprzymy,
5. serki kroimy w poprzek na pół,
6. obtaczamy w jajku i mącę,
7. obsmażamy na patelni,
8. układamy na sałatce

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Izabela/bella81 06.01.2011 11:38
lubię tak serek
eli_555 07.12.2010 22:59
pychotka
Jolanta40 29.09.2010 09:07
wygląda pysznie
justyna111 11.09.2010 11:40
pycha
Lidia11 06.09.2010 22:49
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak