Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Taca kolorowych jarzyn

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Mrożone marchewki miniaturki 30 dag
szparag mrożony 30 dag.
masło 2 łyżki
Bułka tarta klasyczna Prymat 2 łyzki
pieprz do smaku
sól do smaku
brukselka 30 mrożona
kalafior 30 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Taca kolorowych jarzyn

Jarzyny gotujemy oddzielnie na pół twardo,odsączamy i układamy rządami na tacy,bułkę tartą zrumieniamy na patelni,dodajemy masło i roztapiamy.Gorące jarzyny polewamy zrumienioną bułką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak