Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki z grilla

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki
szczypiorek

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki z grilla

Ogonki pieczarek zetrzeć na tarce, na dużych oczkach i usmażyć na patelni. Ostudzić. Ser zetrzeć na dużych oczkach tarki i wymieszać z usmażonymi ogonkami, dodać zieleninę. Nałożyć do kapelusików i położyć na grillu aż ser się roztopi a pieczarki będą miękkie.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Neetka90 25.06.2011 13:01
ciekawy przepis. ;>
adam1f 13.03.2011 00:33
niezły pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak