Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

JAJKA FASZEROWANE Z PIECZARKAMI

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 10 szt
pieczarki 10 szt.
mleko 4 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
posiekana natka 2 łyzki

Przepis i sposób przygotowania na: JAJKA FASZEROWANE Z PIECZARKAMI

Jajka ugotowane na twardo przekrajany w pół i wyciągamy żółtka,pieczarki kroimy w kosteczkę i dusimy w mleku do odparowania sosu,żółtka ucieramy i dodajemy do pieczarek,przyprawiamy farszem i napełniamy jajka.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak