Sposób przygotowania

Ryż ugotować na wodzie z odrobiną soli. Mięso pokroić w paski, dodać Kucharka i posypać mąką ziemniaczaną. Smażyć nalepiej na oliwie. Wszystkie warzywa (włoszczyzna i kapusta pekińska) pokroić. Smażyć przez ok kwadrans, dodać mięso i ugotowany ryż. Przyprawić do smaku solą i pieprzem. Dusić ok 10 min.
Smacznego.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne danie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    klaklak

    smaczne i zdrowe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    na obiad super :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    monika1968

    Pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    uwielbiam takie dania
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    smacznie ,prosto i zdrowo:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    mysza620

    bardzo lubię takie potrawy
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    coś też dla mnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !