Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryba po meksykańsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filety rybne 1kg
cebule 2
czerwone papryki 2
ananas 1puszka
koncentrat pomidorowy mały słoik
ketchup 1mały słoik
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba po meksykańsku

Rybę smazymy.Osobno smazymy pokrojone w paski cebule,dodajemy pokrojone papryki.Smażymy,aż warzywa zmiekną.Dodajemy ananasy,syrop i chwile dusimy.Dodajemy ketchup i koncentrat,doprawiamy.Wkładamy rybę ,mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak