Sposób przygotowania

Kapustę drobno kroimy. Dodajemy ser feta pokrojony w niedużą kostkę, kiełki i kukurydzę konserwową. Całość intensywnie mieszamy, tak aby ser się lekko rozpadł. Można podawać bezpośrednio po przygotowaniu.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Nie robiłam,nie jadłam ale warto zapamiętać.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Same pyszności.
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    kiełki rzodkiewek są pyszne:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    fajne:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    fajne:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    muszę wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    smaczna i zdrowa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pyszna i zdrowa :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Prosta i smaczna.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !