Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pólmisek rozmaitości

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wędzony pstrąk 4 filety
pieczona szynka 7 plastry
polędwica łososiowa 4 plastrów
sałata 4 listki
melon mały 1 szt.
szczypiorek usiekany 1 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Pólmisek rozmaitości

Melon schładzamy obieramy kroimy na pół,wydrążamy pestki i kroimy na centymetrowe cząstki na półmisku wyłożonymi liśćmi sałaty układamy melona,obok kawałki szynki i filety z pstrąga,można udekorować pomidorem lub cytryną,posypać szczypiorkiem.Na środku półmiska stawiamy miseczkę z sosem chrzanowym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marzencia2007 12.03.2011 11:10
mmmnnniiiaaammm :)
wiertlo102
wiertlo102 23.02.2011 11:18
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak