Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka w bułce

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola szparagowa 0,5 kg
jajko 1 szt
bułka tarta pikantna 1 szk
masło do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka w bułce

Fasolkę obierać i ugotować w osolonej wodzie. Wziąć po 2-4 fasolki i obtaczyć w roztrzepanym jajku, a następnie w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym maśle.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 22.07.2013 07:23
ciekawa propozycja
smakoszek 25.10.2012 15:27
prosto i smacznie
Karmel 27.02.2012 07:21
pycha
Mariusz10 27.06.2011 23:36
super!
Anna138 19.05.2011 22:53
Pyszne
m1monika 01.05.2011 18:03
pychotka :-)
bami 26.04.2011 22:33
Bardzo lubię tą jarzynkę do obiadu :)
Magdalena1110 24.04.2011 00:12
fajne
annagebalska 19.04.2011 08:52
pycha
Izabela28 11.04.2011 21:39
też robię taką fasolkę:)
joanna77 30.03.2011 14:20
uwielbiam
Robert10 30.03.2011 10:19
lubię fasolkę
mala2021 28.03.2011 20:59
bardzo lubię
barbara11561 13.03.2011 07:47
Bardzo lubię
rzenia15 10.03.2011 16:08
na pewno pycha
Edyta38 02.03.2011 19:15
smaczne!!!!!
Dorota59 02.03.2011 12:57
muszę tak spróbować-bo uwielbiam fasolkę
alaaa 24.02.2011 17:48
jeszcze tak nie próbowałam,,
marta1371 23.02.2011 17:57
w sam raz na ciepłą kolacyjkę
MAR3STA 23.02.2011 17:11
smaczna taka fasolka;)
AgaS10 22.02.2011 13:54
ale się nabrałam,myślałam,że chodzi o bułkę ale nie tartą:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak