Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej i kukurydzy

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 szt
kukurydza w puszce 1 puszka
papryka czerwona 1 szt
papryka żółta 1 szt
oliwa 3 łyżki
majonez 4 łyżki
marchew 1 szt
sos sałatkowy ziołowy 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej i kukurydzy

Kukurydzę osączamy z zalewy.
Kapustę pekińską drobno kroimy.
Papryki kroimy w niewielką kostkę. Marchew ścieramy na tarce o dużych oczkach.
Sos sałatkowy łączymy z oliwą.
Wszystkie składniki surówki łączymy ze sobą, dodajemy do nich sos sałatkowy oraz majonez, dokładnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Neetka90 29.01.2012 22:05
super
Neetka90 29.01.2012 22:05
super
joanna77 29.05.2011 21:22
mniam
rosik93 16.03.2011 23:36
Lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak