Sposób przygotowania

Kapustę pokroić, włożyć do miski, dodać utartą marchewkę, przyprawić do smaku pieprzem i cukrem. Następnie połączyć z majonezem, wymieszać. Posypać posiekaną natką pietruszki. Podawać jako dodatek do potraw.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajna;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    ooo- takiej jeszcze nie próbowałam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    kwaszonej kapusty z majonezem nie robiłam ,bardzo mnie ciekawi smak
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Smacznie, lekko i zdrowo.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !