Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kwaszonej kapusty w majonezie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchewka 1 szt
majonez 4 łyżki
natka pietruszki 1 łyżka
Pieprz biały mielony Prymat do smaku
cukier do smaku
kapusta kwaszona 1/2 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kwaszonej kapusty w majonezie

Kapustę pokroić, włożyć do miski, dodać utartą marchewkę, przyprawić do smaku pieprzem i cukrem. Następnie połączyć z majonezem, wymieszać. Posypać posiekaną natką pietruszki. Podawać jako dodatek do potraw.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 10.03.2013 22:10
Smacznie, lekko i zdrowo.
RenataZ-et 23.11.2011 15:46
ciekawy pomysł
matii6 01.06.2011 19:49
kwaszonej kapusty z majonezem nie robiłam ,bardzo mnie ciekawi smak
Ania67 08.04.2011 09:09
ooo- takiej jeszcze nie próbowałam
alaaa 20.02.2011 19:23
smaczna
MAR3STA 20.02.2011 19:21
fajna;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak