Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Carpaccio

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

polędwica wołowa 20 dag
oliwa 2 łyżki
cytryna 1 szt.
bazylia 4 listki
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Carpaccio

Polędwice wkładamy do zamrażalnika,następnie polędwice kroimy na cieniutkie plasterki.Rozgniatamy je tłuczkiem,smarujemy talerzyk oliwą i układamy plasterki polędwicy skrapiamy oliwą posypujemy obficie pieprzem.Dekorujemy bazylia

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak