Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kiszonej kapusty z kiełkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

marchewka 1 duza
cebula czerwona 1 mała
kiełki rzodkiewki garść
cukier kryształ do smaku
kapusta kiszona 0. 400 gram

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kiszonej kapusty z kiełkami

Kapustę pokroić, dodać startą na grubych oczkach marchew, pokrojona w kostkę cebulę i kiełki.Doprawić do smaku cukrem i olejem. Podawać jako dodatek do obiadu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

misiek123 11.12.2011 16:58
super
Lidia6 10.11.2011 12:45
moja ulubiona
bami 09.11.2011 22:49
Fajny pomysł z tymi kiełkami :)
Teresa19 03.08.2011 13:38
super pomysł
Ela15 30.07.2011 08:35
super
piotereq 26.07.2011 09:16
fajne
kriso 03.06.2011 10:32
mniam mniam
barbara11561 10.05.2011 09:43
Pysznie:)
ben-ka 10.05.2011 07:13
pomysłowo:)
Zoso 28.04.2011 19:18
fajne połączenie smaków
basia70 20.03.2011 20:52
super
alaaa 20.03.2011 14:26
świetny pomysł na te kiełki
alaaa 20.03.2011 14:26
świetny pomysł na te kiełki
rzenia15 25.02.2011 10:35
bardzo lubię taką surówkę.Samo zdrowie.
krzyniu1984 22.02.2011 08:45
bardzo fajna
iga2 21.02.2011 15:51
pyszna suróweczka do obiadu
Agnieszka_B 20.02.2011 17:40
W sam raz jako dodatek do niedzielnego obiadu:)
stokrotka 20.02.2011 17:23
Wkradł się błąd, miało być ok. 400 gram kapusty kiszonej

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak