Sposób przygotowania

Wątróbki oczyścić, cebulę pokroić w talarki. Naczynie żaroodporne wysmarować oliwą, położyć wątróbkę wymieszaną z cebulą, dodać sól i pieprz. Zapiekać ok. 30 min. w temp. 200 stopni.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    pycha:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    też taką lubię;)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    w piekarniku nie robiłam musze spróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    ciekawy przepis!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    tez tak nie robiłem, super na pewno spróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pycha;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pieczonej nie robiłam ,wypróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super;;]]
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    same pyszności..........
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    dobra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    super:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chyba dziś zrobię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    bardzo lubię taką wątróbkę
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    jeszcze w piekarniku nie robiłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !