Składniki:
ser żółty | 10 dag |
rzodkiew | 10 szt. |
ogórek konserwowy | 1 szt. |
oliwki | 5 szt. |
ocet | 1 łyżeczka |
oliwa | 1 łyzka |
musztarda | o.5 łyżki |
papryka | do smaku |
natka posiekana | 1 łyżeczka |
pieprz | do smaku |
sól | do smaku |
ser żółty | 10 dag |
rzodkiew | 10 szt. |
ogórek konserwowy | 1 szt. |
oliwki | 5 szt. |
ocet | 1 łyżeczka |
oliwa | 1 łyzka |
musztarda | o.5 łyżki |
papryka | do smaku |
natka posiekana | 1 łyżeczka |
pieprz | do smaku |
sól | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: