Sposób przygotowania

Czosnek przecisnąć przez praskę. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać. Używać do marynowania mięsa na szaszłyki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    fajna!
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    super!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetna;)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pyszne mięsko wychodzi z tego
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    wykorzystam
  • 3
    original
    Opublikowano

    marchewka

    ostatnio wypróbowałam, bo wcześniej nie dodawałam musztardy - rewelacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    smaczniutka do mięska
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    mięsko tak zaprawione jest rewelacyjne, uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    super!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    zgadzam sie
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Ciekawa marynata
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    świetna
  • 0
    moje-zdjecie-1
    Opublikowano

    menato

    Ja zamiast musztardy i octu dodaję musztardę dijon. jest ona z dodatkiem octu i świetnie pasuje. Marynata znakomita.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !