Sposób przygotowania

Liście sałaty i kapusty pekińskiej myjemy, suszymy i rwiemy na kawałki. Dodajemy pokrojona paprykę i solimy. Po kilku minutach dodajemy pokrojone ogórki. Z oliwy, octu i przypraw robimy sos winegret, mieszamy i polewamy nim sałatkę.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    misiek123

    bardzo ją lubię :)
  • 5
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    znakomicie wygląda:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    uwielbiam pekińską, ten pomysł też mi się spodobał;)
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    dobry pomysł
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smacznie wygląda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    mniam
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Na lato idealne!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    nigdy nie jadłam ale wygląda ciekawie
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    świetny misz-masz -takie są najlepsze.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    bardzo dobra:0
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    pyszna!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    pyszna!
  • 0
    original
    Opublikowano

    sara1

    świetnie wygląda i super smakuje

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !