Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Oscypek podpalony śliwowicą

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

śliwowicę 1/2 szkl
oscypki 2 szt
masło

Przepis i sposób przygotowania na: Oscypek podpalony śliwowicą

oscypki pokrój na 16 słupków,odłóż na pergamin.masło podgrzewaj,aż do sklarowania,wlej na patelnie.na masle podsmaż ser,podlej śliwowicą i podpal.podawać płonące

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak