Sposób przygotowania

Mięso umyć i pokroić w kostkę. następnie dowolnie przyprawić. Kiwi, pomarańcze i ananasy pokroić w kostkę. na patyczki do szaszłyków na przemian nadziewać owoce i mięsko. Następnie szaszłyki posmarować olejem i piec do miękkości na grillu. Jogurt wymieszać z przeciśniętym przez praskę czosnkiem (można jeszcze dodać 1 łyżkę majonezu) i doprawić do smaku solą i pieprzem. Tak przygotowanym sosem polać upieczone szaszłyki.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ada12302

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    super
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    bardzo smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Damian19

    niebo w gebie
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię i to bardzo
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię i to bardzo
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    zapowiada się smacznie , szkoda że nie ma fotek :D
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    zapowiada się smacznie , szkoda że nie ma fotek :D

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !