Sposób przygotowania

Do tortownicy włożyć gotowy blat biszkoptowy. 1 galaretkę rozpuścić w 1/3 szkl wrzącej wody, drugą w 2 szklankach, odłożyć do ostygnięcia. Ser twarogowy przemleć w maszynce 2 razy, włożyć do miski, dodać mleko skondensowane, cukier puder i galaretkę rozpuszczoną w małej ilości wody, zmiksować. Śmietankę ubitą na sztywno połączyć z masą, wymieszać. Krem wyłożyć na biszkopt w tortownicy, wyrównać, ułożyć brzoskwinie i zalać tężejącą galaretką. Włożyć do lodówki, schłodzić.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ale to musi być smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    niebo w gębie,pyszny ten torcik :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie spróbuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !