Sposób przygotowania

Ziemniaki, marchew obrać i ugotować w osolonej wodzie, odcedzić, ziemniaki przecisnąć przez praskę. Do przestudzonych ziemniaków dodać drobno pokrojone filety, utartą marchew na tarce o dużych otworach, jajko, przyprawę do ryb, szczypiorek, otartą skórkę z cytryny sól i pieprz. Wszystko dokładnie wymieszać. Z masy formować kotleciki, obtaczać w mące i smażyć z obu stron na rozgrzanym oleju. Podawać z sosem pomidorowym.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Przepadam za nimi:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    świetne;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajny pomysł. Lubię rybki.
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !