Sposób przygotowania

Mąkę uprażyć na suchej patelni. Mleko z cukrem zagotować, ostudzić. Masło utrzeć z żółtkiem, dodać mąkę, mleko, kakao, orzechy, aromat i spirytus. Wszystko dokładnie wymieszać. Z masy formować kulki wielkości orzecha włoskiego, obtaczać w kawie, kakao lub w cukrze pudrze.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    uwielbiam trufle
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    muszą być wyśmienite
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Muszą być smaczne.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !