Składniki:
czekolada gorzka | 20 dag |
orzechy włoskie | 25 dag |
orzechy arachidowe | 25 dag |
migdały | 1 szkl |
wiórki kokosowe | 1/2 szkl |
miód | 2 łyżki |
sok z cytryny | 3 łyżki |
Skórka pomarańczowa kandyzowan | 4 łyżki |
cukier puder | 4 łyżki |
czekolada gorzka | 20 dag |
orzechy włoskie | 25 dag |
orzechy arachidowe | 25 dag |
migdały | 1 szkl |
wiórki kokosowe | 1/2 szkl |
miód | 2 łyżki |
sok z cytryny | 3 łyżki |
Skórka pomarańczowa kandyzowan | 4 łyżki |
cukier puder | 4 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: