Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka nadziewane pastą z wędzonej ryby

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

makrela wędzona 25 dag
majonez 4 łyżki
jajko ugotowane na twardo 5 szt
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka nadziewane pastą z wędzonej ryby

Makrelę dokładnie oczyścić z ości. Włożyć do miski, rozdrobnić widelcem dodać majonez i wymieszać. Przyprawić do smaku. Jajka przekroić wzdłuż na połówki, wyjąć żółtka. Białka napełnić farszem, podawać z pieczywem i majonezem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwusia 28.02.2014 23:43
uwielbiam takie dania
Katarzyna59 18.10.2013 09:29
bardzo smaczne
IlonaAlbertos 03.08.2013 21:59
Smakowite jajeczka.
Wafelek2601 07.06.2011 08:27
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak