Sposób przygotowania

Mąkę wsypać do miski, dodać rozpuszczone w wodzie drożdże, sól, olej.
Wyrobić ciasto i odstawić do wyrośnięcia.
Przygotować nałożenie.
Pieczarki umyć, osuszyć, pokroić w plastry.
Cebulę obrać, pokroić w plastry, udusić na tłuszczu.
Kiełbasę i ogórki pokroić w plastry, paprykę w paski.
Wyrośnięte ciasto przełożyć na wysmarowaną blachę.
Ciasto posmarować koncentratem pomidorowym.
Na cieście ułożyć, cebulę, pieczarki, ogórki, kiełbasę i paprykę, posypać startym serem.
Piec w dobrze nagrzanym piekarniku 210 stop, przez 25 minut.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    tak swoja jest najlepsza
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    pyszna ta pizza:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gosia311

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !