Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Legumina

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jabłka 200 g
cukier puder 2 łyżki
Żelatyna wieprzowa Prymat 1 łyżka
białko 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Legumina

Jabłka upiec i przetrzeć, do przecieru dodać cukier i żelatynę rozpuszczoną w niewielkiej ilości zimnej wody, wymieszać, dodać pianę ubitą z białka, wymieszać lekko i pozostawić do zastygnięcia w lodówce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

SyMiki 17.05.2011 15:15
jeszcze takiej nie jadłam, muszę spróbować.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak