Sposób przygotowania

Składniki:
20 dag szklanka mąki
15 dag cukru pudru
3/4 szklanki masła lub margarynowy
4 jaja
szklanka truskawek

Wykonanie:
Mąkę, masło,żółtka i 10 dag cukru mieszamy i zagniatamy kruche ciasto, wałkujemy i rozkładamy na blaszce nasmarowanej tłuszczem pieczemy na złoty kolor. Białka ubijamy z pozostałym cukrem i mieszamy z pokrojonymi truskawkami. Pieczemy jeszcze 10 min.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    izoldaaa6

    pycha :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sloneczko222

    Takie ciasta z owocami są suuuper:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    banditka

    uhuhu ale pyszności ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !