Sposób przygotowania

Obieramy marchew i trzemy na tarce o grubych oczkach.
Rozrabiamy sos i dodajemy cukier następnie ubijając dalej dodajemy powoli olej.

Dodajemy do rozrobionego sosu marchew i rodzynki.
Mieszamy tą część sałatki i wstawiamy ją do lodówki na 1h.

Następnie obrać seler i zetrzeć na tarce o grubych oczkach , następnie wkładamy seler do garnka z wodą i doprowadzamy do wrzenia a następnie gotujemy na małym ogniu jeszcze 3min. i dobrze odsączamy.

Zmieszać majonez i musztardę następnie dodać seler do naszych zmieszanych keczupów i musztard.
Schładzać także 1h.


Podawać razem na talerzu.

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !