Sposób przygotowania

Cukinię dokładnie myjemy i ścieramy na tarce na dużych oczkach. Dodajemy jajka, mąkę i sól, a następnie wszystko dokładnie mieszamy. Na patelni rozgrzewamy olej (oliwę) i na wolnym ogniu smażymy niewielkie placuszki do zarumienienia.

Komentarze

  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    Proszę nie dodawać tu komentarzy - przepis zgłoszony do usunięcia, bo się zdublował.
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    ten drugi ci usuneli
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    kolorowe te kotleciki
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    no właśnie coś się informatykom nie udało i oprócz nie tego przepisu straciłam 60pkt :-( Ale sprawa się wyjaśnia...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Koper

    już się nie mogę doczekać sezonu cukiniowego :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    ależ one apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    ależ one apetycznie wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    andzia123

    lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Zuzia1

    Proste ale smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !