Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta z makreli z cebulą, czosnkiem i rzeżuchą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula czerwona pół
czosnek 1 zabek
rzeżucha garść
makrela 1 puszka w sosie pomidorowym

Przepis i sposób przygotowania na: pasta z makreli z cebulą, czosnkiem i rzeżuchą

Makrelę wyciągnąc z puszki i rozdrobnić widelcem. Cebulę i rzeżuchę pokroić, dodać do makreli. Czosnek przecisnąć przez praskę i wymieszać z resztą pasty. Smacznego!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

przejs 26.09.2011 13:59
mniammmmm, śniadanie-wypas!
magical66 24.08.2011 23:21
superowe
teresa18 17.05.2011 20:10
z rzeżuchą ciekawe
iga2 09.05.2011 22:55
pyszności
Mirka-Ludomila 06.05.2011 10:13
smaczna
motomaniak 20.04.2011 15:52
pycha
misiek123 15.04.2011 11:02
lubię ją :)
iga2 13.03.2011 22:17
smaczna pasta
izapozdro 08.03.2011 13:34
mniam
Krystyna32 22.02.2011 08:13
pycha
MAŁGORZATA79 20.02.2011 13:09
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak