Sposób przygotowania

Pokrojone filety skropiłam sokiem z cytryny. Po kilku minutach posoliłam i posypałam przyprawami- pieprz kolorowy był świeżo zmielony. Dodałam obrane i pokrojone w plastry pomarańcze , pokruszone suszone pomidory oraz kawałki obranych jabłek, wymieszałam to z oliwą w żaroodpornym naczyniu. Wlałam bulion warzywny, położyłam na wierzch kilka wiórków masła i wstawiłam do piekarnika na 15 min na 180 C. Potem wlałam wino, przykryłam i dopiekłam 10 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    ciekawe połączenie....nie robiłam jeszcze tak ryby ale nic straconego:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    no tak nie próbowałam,ale ciekawe,,
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    fajne kolorki
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    wygląda apetycznie:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    świetne
  • 0
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    goofy9

    ciekawa propozycja
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magda60

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !