Sposób przygotowania

Filety pokroić na porcje, skropić sokiem z cytryny, posypać przyprawą. Boczek pokroić w plasterki i lekko podsmażyć na patelni, pod koniec dodać posiekany czosnek. Cebulę pokroić w piórka. Filety ułożyć w rondelku, przełożyć cebulą, oprószyć solą i pieprzem. Wierzch polać stopionym boczkiem, skropić wodą i dusić pod przykryciem około 20 minut. Podawać z pieczonymi ziemniakami i surówką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    przepyszny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    to by mi smakowało :-)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    w takim połączeniu jeszcze nie próbowałam,aczkolwiek może być smaczna ta rybka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciekawe połączenie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !