Sposób przygotowania

W moździerzu ucieramy drobno posiekany czosnek, majeranek, kolendrę oraz sól. W miseczce łączymy musztardę z sokiem z połowy cytryny oraz oliwę. Dodajemy utarte zioła z moździerza, cukier i wszystko dokładnie mieszamy. Dobra bejca do mięsa wieprzowego, szczególnie karkówki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Dobre - podoba mi się ucieranie w moździerzu- brawo
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    widzę, że tu zastosowałeś kolendrę, o którą pytałam;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Zapowiada się bardzo ciekawie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    i nazwa też fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Pyszno?ci !
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !