Sposób przygotowania

Na rozgrzanej oliwie udusić posiekane pieczarki. Mleko wymieszać z mąką i smietaną, zalać pieczarki, zagotować i odstawic. Przyprawić. Można podawać do mięs.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    sambolera

    dosyc ciekawy przepis :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    robię podobny, ale bez mąki
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Świetny do mięs
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszny !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !