Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Słonina peklowana

5.0
(31)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

słonina
czosnek
papryka
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Słonina peklowana

Surową słoninę naczosnkować pokrojonym czosnkiem i posypać papryką, solą i wegetą. Wstawić do lodówki na co najmniej 14 dni. 

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Zdzich 23.11.2022 16:31
Co to za przepis?! I co dalej, trzymac w skarpecie nad kominkiem pol roku?
Doradca Smaku 24.11.2022 09:37
Zamiast skarpety lepsza lodówka! Trzeba tam dać słoninę na 14 dni. Dopisałem to w przepisie, aby nie było wątpliwości :)
annagebalska 10.03.2011 09:38
ciekawe
Marta92 22.02.2011 09:19
miodzio :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak