Sposób przygotowania

Kiełbaskę ponacinać, podsmażyć parę minut pod przykryciem, następnie pokroić cebulę i dodać do smażącej się kiełbasy. Smażyć jeszcze chwilę pod przykryciem. Podawać z majonezem, chlebkiem i herbatką

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    najpyszniejsza na kolację
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    uwielbiam
  • 3
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    lubię taką kiełbaskę :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    też taką lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !